tarieven en werkwijze

 

Werkwijze


Tijdens het intake gesprek bepalen wij gezamenlijk jouw hulpvraag en doelstelling(en). Op basis daarvan maak ik samen met jou een plan van aanpak.

Indien je via je werkgever bent aangemeld bespreken wij jouw doelstelling met je leidinggevende. Het daaropvolgende traject is vertrouwelijk.
Bij de uitvoering van het plan van aanpak maken we gebruik van verschillende methoden en technieken. Uiteraard stemmen wij het traject af op jouw behoeften en wensen. Het kan zeer effectief en inzicht gevend zijn om met hypnose te werken maar het hoeft niet.


Tarief  en vergoeding (hypno)therapie:

 

Individueel
Het uurtarief is € 90 (vrijgesteld van BTW). Een sessie duurt  gemiddeld 1,5 uur en kost € 135,00 (vrijgesteld van btw). Vergoeding door de ziektekostenverzekering is afhankelijk van de verzekeraar en pakket. Heb je een aanvullend pakket? Dan is de kans aanwezig dat de therapie (deels) wordt vergoed. De vergoeding valt onder ‘Alternatieve geneeswijzen; hypnotherapie.

 

Samen (liefdesrelatie/gezin/familie)

Een sessie duurt 1,5 uur en kost € 180 euro (inclusief BTW)

 

Indien je financiële draagkracht onvoldoende is, neem dan contact met mij op. Wellicht kunnen wij tot een passende regeling of afspraak komen. 

Heeft u een klacht?


Als aangesloten lid van de NVBH, ben ik aangesloten bij Geschillencommissie SCAG. Klik op de link om naar de klachtenregeling te gaan Microsoft Word - 20220412 klachtenregeleing Wkkgz SCAG NBVH V3.0.docx (hypnotherapie.nl)